Tausendfreund´s Gaia

Nyeste skud på stammen er Tausendfreund´s Gaia. Hende hentede vi hos Anja Tausendfreund i Holsten. Hele familien (3 generationer) lever og ånder for deres gravhunde. Gaia er en smuk black & tan født 7. juli 2016 i et kuld på 1,6. Hun er kærlig og godt præget med et herligt temperament. Hende forventer vi os meget af, da der er masser af jagt i de linier, der ligger bag.

Rimsmedens Amina Mia - Stovdalen´s Bianca (Ronja

Vi erhvervede Mia fra Kennel Rimsmeden i januar 2003.Mia er fra et rigtig køkkenopdræt. Grete lever og ånder for sine "små", og det bærer frugt.

Rimsmedens Amina-Mia - "Mia" døde 16. august 2015

Mia var tillidsfuld over for alle og elskede børn. Alle der mødte hende til træning, udstilling eller prøve priste hendes rolige væsen. Hun elskede at få lov til at bruge sin næse til sporprøve/træning på gåture eller i haven. Hun gøede sjældent - var faktisk 4 mdr. da jeg første gang hørte det. Vi har deltaget i hvalpe & unghunde-træning. Her blev hun bedste gravhund. Vi har i flere perioder deltaget i Vestjyllandsudvalgets sportræninger. I 2004 var vi tilmeldt til sporprøve 3 gange, først tredie gang slap vi gennem nåleøjet. Det var i Rold og det blev til en 1. præmie i 30 graders varme. I 2005 lagde vi også ud med, at blive vraget. Men vi kom dog til at gå Elite 2 i Klosterheden. Desværre var den friske vildtfært mere tillokkende end det daggamle blod så det blev et nul.Som noget nyt prøvede vi gravtræning i efteråret 2006. Vi deltog i prøve i Himmerland med en 3. præmie til følge.   Senere er det gået bedre og hun fik 1. pr. med 58 point ved sin næste prøve.Mia døde 16 august 2016. Kennel Stovdalen´s. Menneskene bag er  Else & Johs. O. Hansen. Vi var begge lærere af profession. Nu er kun Else i arbejde. Vi har haft gravhund siden marts 1996 og i 2003 fik vi kennelmærket Stovdalen´s.Vi bor sammen med vore gravhunde i en villa med en dejlig beplantet have i den lille landsby Mogenstrup syd for Skive. Haven er indhegnet så hundene kan løbe frit. Vi bor kun 10 minutters gang fra Karup Å. Vores børn er flyttet hjemmefra, men bor tæt ved. Det er vi glade for, da vi har fem børnebørn. Jeg sidder i Gravhunde klubbens Vestjyllandsudvalg på 15. år, hvor jeg er blevet formand pr. 21. juni 2016.Har ellers mest haft,med sportræning og diverse prøver at gøre, derforuden har jeg gennem 13 år været sekretær i samme udvalg, og sørget for stof og billeder til medlemsbladet "GRAVHUNDEN". Min store interesse ud over gravhunde er også at fotografere og male gravhunde men også fugle og naturbilleder. Jeg er sekretær i SKIVE & OMEGNS FJERKRÆKLUB og SPECIALKLUBBEN FOR CHABOS OG SKÆGHØNS. I starten af 2007 måtte vi lade vores 11 år gammel tæve - Fie - aflive. Hun var ikke helt ægte, men vores første hund. Hun havde fået kræft i mælkekirtlerne. Fra "Mia´s" 2. kuld beholdt vi (B - kuldets) eneste tæve. Stovdalens Bianca kaldet Ronja. Ronja døde 3. juli 2016.

Stovdalen´s Bianca - "Ronja" døde 3. juli 2016.